Móda topánok teraz ožíva! Z výkladov sa na nás trblietajú rozmanité ozdoby ako retiazky, zipsy, nitky či flitre a podnecujú k odvážnym outfitom v každodennom živote.

V súčasnosti sú bežné najmä nezvyčajné materiálové mixy, ako sú kombinácie semišu a lakovanej kože, ako aj dizajn, ktorý kombinuje svetlé a tmavé prvky. Jarná móda ponúka nespočetné množstvo príležitostí, ako rozbiť klasický biznis outfit a urobiť drobné rozhodnutia s farebnými prvkami alebo farebným kombinovaním.

To platí rovnako pre pánske aj dámske outfity a samozrejme sa to neobmedzuje len na kancelársku obuv. Ale najmä v prostredí, kde je hranica medzi módnou eleganciou a nevhodnou odvážnosťou tenká, sú jemné, no zaujímavé vzory presne tou správnou voľbou.
Hravý vzhľad uvoľňuje každodenný pracovný život

Čo tak dvojfarebné balerínky à la Chanel? Svetlá topánka s tmavým patentným uzáverom? Alebo členkové čižmy s trblietavou metalickou úpravou a zipsom vzadu?

Zo širokej ponuky vzrušujúcich lookov si v súčasnosti môžu vyberať aj muži. Farebné podrážky pre klasické biznis modely, výrazné farby pre svetlejšie semišové topánky alebo metalické vsadky pre športovejšie modely.

Napriek vyšším teplotám sú stále často na ulici: čižmy z jahňacej kože zdobené flitrami. Bez ohľadu na to, aké hravé, jemné alebo prepracované sú návrhy – mali by vyzerať ako nové čo najdlhšie, nie?
Farebná hĺbka a trblietavý efekt  impregnácia ich ochraňuje.

Pre všetky materiály to v prvom rade znamená: pravidelne chrániť pred nečistotami a vlhkosťou. To pokryje najskôr najdôležitejšie veci a topánky sa ľahšie čistia, ak sa zašpinia.

Pre farby, najmä semišovú kožu, platí: farby pravidelne obnovovať. To dáva hĺbku a celá topánka sa leskne ako nová.

Kovové a trblietavé aplikácie sa budú trblietať dlhšie, ak ich pravidelne čistite od cestnej špiny a prachu. Majte odvahu, so správnymi nástrojmi len ťažko niečo pokazíte.

Viac tipov, ako sa starať o svoju luxusnú obuv, nájdete v našich ďalších článkoch.

Product added to wishlist